fbpx

Festliga tunnbrödsnittar 

(ca. 15-20 st)

Festliga tunnbrödsnittar som du bara måste prova till jul eller nyår! De är löjligt enkla att göra och fyllda med favoriten Tofuröra Varmrökt. Tofuröran innehåller laxliknande strimlor av alspånsrökt tofu och har en fyllig varmrökt smak med uppfriskande toner av dill och citron.

Du behöver:

– 200 g YiPin Tofuröra Varmrökt​

– 1 paket tunnbröd

– 65 g spenatblad

– 2-4 msk riven, färsk pepparrot

– Citron

Så gör du:

1. Bre på ett generöst lager med varmrökt tofuröra på tunnbrödet och lägg på spenatblad.

2. Rulla ihop tunnbrödet längs kortsidorna och skär det sedan i bitar.

3. Toppa med färskriven pepparrot.

 

Glöm inte att köpa hem:

Tofuröra Varmrökt