fbpx

Krämig tofusill skärgård

Krämig tofusill skärgård med fräscha toner av dill och citron som banar väg för succé i midsommar! Den passar perfekt till alla årets högtider gör buffén lite mer grön och inkluderande. Just detta recept är en 100% växtbaserad variant på den klassiska skärgårdssillen och passar därför även för veganen. Vi är däremot övertygade om att vår skärgårdssill kan imponera på alla gäster. När du ändå håller på, varför inte testa fler sillar och växtbaserade rätter till årets buffé? Fler härliga recept hittar du i vårt receptarkiv.

Följ med trenden och testa en sill som är helt i tiden – finare än fisken! 

Du behöver:

230g YiPin tofu naturell
1 ½ dl iFraiche
¾ dl vegansk majonnäs
2 tsk citronsaft
2 msk vegiar
3 msk tångrom
1 tsk citronzest
salt
peppar
½ dl dill
¼ dl gräslök

 

Så gör du:

1. Blanda samtliga ingredienser i en skål eller glasburk.

2. Tärna tofun, lägg den i blandningen och rör om.

3. Låt stå i kylen under natten innan servering. Servera i exempelvis en glasburk och njut!

 

Glöm inte att köpa hem:

230g EKO Naturell Tofu