fbpx

Skärgårdssill gjord med tofu

Skärgårdssill gjord med tofu! Ett gott och växtbaserat alternativ till sill som ligger helt i tiden. Den passar perfekt till påsk, midsommar och andra festliga högtider och gör buffén lite mer grön och inkluderande. Just detta recept är en 100% växtbaserad variant på den klassiska skärgårdssillen och passar därför även för veganen. Vi är däremot övertygade om att vår skärgårdssill kan imponera på alla gäster!

Du behöver:

200g YiPin naturell tofu
1 ½ dl iFraiche
¾ dl vegansk majonnäs
2 tsk citronsaft
2 msk vegiar
3 msk tångrom
1 tsk citronzest
salt
peppar
½ dl dill
¼ dl gräslök

 

Så gör du:

1. Blanda samtliga ingredienser i en skål eller glasburk.

2. Tärna tofun, lägg den i blandningen och rör om.

3. Låt stå i kylen under natten innan servering. Servera i exempelvis en glasburk och njut!

 

Glöm inte att köpa hem:

EKO Naturell Tofu