fbpx

Tofusill med smak av senap

Tofusill med smak av senap är ett utmärkt och smakligt påfund som är helt i tiden! Den passar perfekt till festligheter ogör buffén i midsommar, jul och påsk lite mer grön och inkluderande. Det är en 100% växtbaserad variant på den klassiska och populära senapssillen och passar därför även för veganen. Vi är nästintill säkra på att den här tofusillen kommer att imponera på gäster från samtliga generationer! Passa på att utöka buffén med fler växtbaserade alternativ som du hittar i vårt receptarkiv.

Till denna tofusill använder vi vår lilla naturella tofu – tillverkad i Sverige, som alltid.

Du behöver:

230g YiPin naturell tofu
3 msk dijonsenap
3 msk socker
½ tsk salt
½ msk ättiksprit 12%
¼ dl vatten
¼ dl växtgrädde
1 dl olja
1 msk dill

Så gör du:

1. Blanda senapen med socker, salt och ättika.

2. Tillsätt grädde, olja och vatten under omrörning. Blanda sedan ner dillen.

3. Tärna tofun, lägg den i blandningen och rör om. Låt stå i kylen över natten innan servering. Servera i exempelvis en glasburk och njut!

 

Glöm inte att köpa hem:

230g EKO Naturell Tofu