Vegansk pyttipanna med tempeh
2–3 portioner
200 g tempeh naturell är svensktillverkad och närproducerad precis som övrigt sortiment hos oss på tofufabriken YiPin. Den är gjord på fermenterade sojabönor och har ett högt proteininnehåll – ca 20 g protein per portion! Den har också ett bra tuggmotstånd och blir extra krispig när den steks gyllene. Tempeh naturell kan hittas på och tas in av Hemköp och Willys.
Sugen på att prova en annan variant av pyttipanna? Kolla då in vårt recept på vegansk pyttipanna med alspånsrökt tofu!
Du behöver:
200 g YiPin tempeh naturell
300 g kokt potatis
½ gul lök
½ zucchini
1 morot
1 msk rapsolja
skivade rödbetor
färsk persilja
Så gör du:
1. Tärna potatis, zucchini, morot och lök i små kuber.
2. Stek i olja tillsammans med tempeh tills de fått en fin yta. Smaka av med salt och peppar.
3. Servera vegansk pyttipanna med skivad rödbeta och färsk persilja.
© YIPIN 2020. ALL RIGHTS RESERVED.