fbpx

Veganska tunnbrödssnittar

(15-20 st)

Garanterad lyx utan lax! Veganska tunnbrödssnittar som är utmärkta till vilken bjudning som helst. De är löjligt enkla att göra och är fyllda med vår veganska l*xröra tofuröra varmrökt.

Tofuröra varmrökt innehåller laxliknande strimlor av alspånsrökt tofu och har en fyllig varmrökt smak med uppfriskande toner av dill och citron. Perfekt i veganska tunnbrödssnittar, men passar lika bra i bakad potatis, på frukostmackan eller i andra veganska snittar. Ta din nästa bjudning eller högtid till nästa nivå och låt gästerna förbryllas av lyx utan lax. Klimatsmart, enkelt och inte minst riktigt gott!

Få mer inspiration för hur du kan äta våra svensktillverkade tofuröror på vår instagram @yipin.se, samt i vårt receptarkiv.
 

 

Du behöver:

200g yipin tofuröra varmrökt​
2 tunnbröd
spenatblad
2-4 msk riven, färsk pepparrot

 

Så gör du:

1. Bred på ett generöst lager med varmrökt tofuröra på tunnbrödet och lägg på spenatblad.

2. Rulla ihop tunnbrödet längs kortsidorna och skär det sedan i bitar.

3. Toppa dina veganska tunnbrödssnittar med färskriven pepparrot. Servera och njut!

 

Glöm inte att köpa hem:

Tofuröra Varmrökt